Спорт

WINBET продължава с изненадите за Световното

WINBET продължава с изненадите за своите потребители, с нов пореден бонус, който всеки един може да спечели по време на Мондиала в Катар.

ВЗЕМИ БОНУСИТЕ ➡️

В новия бонус на бетинг компанията отново е замесен легендата на българския футбол Христо Стоичков. За да може всеки един от клиентите да се сдобие с въпросния бонус, той трябва да направи 4 единични квалифициращи залога.

Така дадения клиент ще получи 4 бонуса от промоцията “Бонус Христо Стоичков”, което пък ще го класира и за жребий в битка за още големи награди. Става въпрос за два чисто нови телевизора.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

Освен този бонус, в WINBET може да грабнете и бонус за Нов Клиент до 1500 лв. + много Безплатни залози.

Ето пълното условие:

Само на WINBET с 4 единични квалифициращи залога предоставяме на клиентите 4 бонуса от промоцията “Бонус Христо Стоичков”, а те дават право и на участие в жребий за две предметни награди – два чисто нови телевизора.

Срок на промоцията:

20.11.2022 г.
18.12.2022 г.

⭐️Как да вземете допълнителни бонуси:

?ВАЖНО: За да участвате в промоцията, то трябва да имате акаунт. Ако все още нямате акаунт в WINBET, то при регистрация ще вземете множество бонуси на обща стойност над 1500 лв. Регистрирай се сега през промолинка ТУК.

?ВАЖНО: По време на регистрация, в полето Партньорски код въведете кода PROFIT както е показано на снимката по-долу

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button