Спорт

Мощен спонсор влиза в българския футбол, раздава награди и на своите нови клиенти

Голям международен спонсор влиза в българския футбол! Това е горещата новина, която обикаля по родните терени в последната седмица, за радост на мнозина футболни запалянковци.

Първият футболен клуб в България, който ще бъде спонсориран от мощната компания ще бъде тим от елита на страната ни, а именно Локомотив (София). Това е страхотна новина за собственика на ”железничарите” Иван Василев, който ще поеме глътка въздух около осигуряването на бюджета на клуба. В момента “червено-черните” се намират на дъното на класирането в България, а именно на 12-ото място, на само седем точки от последния Царско село.

⭐️ Новият спонсор на Локомотив (София) е добре известна компания позната в Европа за футболни и слот игри, а именно – Betano.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

Фирмата е вече официално лицензирана за България, а също инвестира в редица държави, като е главен спонсор на някои от футболните грандове по света като Спортинг Лисабон, Бенфика, Порто, Брага, Маритимо, румънските ФКСБ и Университатя Крайова, кипърските АПОЕЛ Никозия, Аполон Лимасол, Пафос, Олимпиакос Пирея и ПАОК Солун.

⭐️ По случай стъпването си на българският пазар, компанията предлага специални промоции и бонуси за своите нови клиенти. Всеки клиент, който се регистрира сега ще вземе специален Начален бонус до 300 лв. + до безплатни 30 лева за спорт или Начален бонус до 1200 лв. + до 120 безплатни завъртания като комлимент от сайта.

ВЗЕМИ БОНУС ➡️

⭐️ За да създадете нов акаунт в сайта на Betano се изисква да попълните няколко полета, като целия процес отнема не повече от няколко минути.

Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев също потвърди за подписването на договора.

„Вярно е, че ще имаме нов спонсор. Работя повече от една година върху това да си сътрудничим. Всичко е договорено и живот здраве, ще бъде обявено официално. Дълго време се водиха преговори и може да се каже, че сме на финалната права. По този начин клуба ще функционира още по-добре. Вярвам, че нещата ще се случат“, заяви Василев.

Колкото до спонсорството към българския спорт, то може би след софийските железничари, то и други отбори ще получат подкрепа от компанията, предвид желанието и да инвестира във футболни клубове.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button