Спорт

Мощен спонсор налива милиони в България, извежда българския футбол на ново ниво

Нов голям спонсор влиза в българския футбол!

Фирмата ще предостави големи възможности за родните клубове, които ще имат възможността да се възползват от тях по най-добрия начин, ако успеят да я привлекат като свой рекламодател.

⭐️ Става въпрос за компанията BetMarket, която влезе на пазара в България от този месец и позволи на клиентите да се регистрират в сайта ѝ.

РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

По подобие на други големи компании, които наливат огромни средства в най-добрите първенства в света начело с Англия, Испания, Италия, Германия и д.р, е въпрос на време и BetMarkets да направи същото в страната ни.

⭐️ Специално за Нови Клиенти сега от компанията предлагат Специална Гепи подарък за машинки от 2000лв. или 200лв. за Спорт. 

От сайта ще дават множество опции за игра на мачове + богат избор от игри на машинки включително любимите 40 Супер Хот, 40 Бърнинг Хот и други.

ВЗЕМИ ПОДАРЪК СЕГА ➡️

Нагледен пример за подобни спонсорства са английските тимове – Стоук Сити и Уест Хям. Именно при тях друга подобна голяма компания наля огромна сума пари, като осбоненно “чуковете” се представят отлично и са редовен участник в европейските клубни турнири последните сезони.

Все още не е ясно на кои отбори компанията ще бъде спонсор, но това ще се изясни в много близко бъдеще. Този ход ще бъде изключително полезен за родния шампионат, защото със сигурност това ще подобри не само финансовото положение на част от отборите, но и качеството на футбола в страната.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button