Спорт

CT Interactive подкрепи инициативата „Заедно за Карлово“

След тежките наводнения в Карлово голяма част от хората загубиха домовете си и останаха буквално на улицата. Различни хора и институции се включиха в подпомагането на пострадалите хора.

Бяха организирани и много кампании като една от тях е “Заедно за Карлово”. Тя е организирна съвместно ПФК Левски и Община Карлово. CT Interactive, като част от портфолиото на Телематик Интерактив България АД, която държи марката на генералния спонсор на столичани Palms Bet също ще подкрепи кампанията.

Тя има за цел да събере средства за подпомагане на всички пострадали хора от наводненията в общината, които се нуждаят от спешна помощ.

Освновният приход, който ще отиде в Община Карлово ще бъде събран от срещата между ПФК Левски и Левски Карлово, който ще се играе в неделя от 16.00 часа. Приходите от него ще бъдат дарени на община Карлово.

„Ние се включваме като закупихме билети за срещата. Средствата ще бъдат преведени към общината в засегнатия район, за да се реализират по най-целесъобразния начин. Нашата цел е да допринесем за облекчаването на положението на пострадалите, които трябва да се справят със сполетялото ги бедствие“, обяси пък изпълнителният директор на генералния спонсор на ПФК Левски Palms Bet.

Той сподели още, че компанията Телематик Интерактив България АД се включва и с допълнително дарение към община Карлово.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button