Спорт

Уникална Фентъзи Игра с големи награди е вече достъпна за футболните фенове в България

Нова уникална футболна Футболна игра е достъпна вече за всички фенове в България. Тя е под формата на Фентъзи, като моделът на играта стана тотален хит в Европа и най-вече в родината на футбола – Великобритания.

Новият сайт за футболни и слот игри в България – Betano предлага опцията за Фентъзи игри, като има специален раздел за тях, който е видим в горната част на страницата. Фентъзи лигите са налични единствено за регистрираните потребители, като регистрацията в сайта отнема едва няколко минути.

ВЗЕМИ БОНУС ➡️

⭐️По случай стъпването си на българския пазар, компанията предлага специални промоции и бонуси за своите нови клиенти. Всеки клиент, който се регистрира сега ще вземе специален Начален бонус до 300 лв. + до безплатни 30 лева за спорт или Начален бонус за машинки до 1200 лв. + до 120 безплатни завъртания като комлимент от сайта.

Какво представляват Фентъзи турнирите?

Основната идея на фентъзи играта в Бетано е да си създадете отбор с реални играчи, като вие благодарение на тяхното представяне трупате точки в играта (мачовете), а участниците събрали най-много точки печелят големи награди. Сборът от точките ви ще ви класира на дадена позиция и ако сте напред в класирането то вие ще печелите от фонда на турнира (мача). Играта наподобява Fantasy Premier League и ако имате опит с нея, то със сигурност няма да имате и грам затруднения и ще си заслужава да пробвате Фентъзи на Бетано.

Когато влезете в сметката си и посетите специалния раздел Fantasy, ще може да избирате измежду спортни категории с много събития на най-различни спортове освен футбол – може да правите вашите отбори и за баскетбол, тенис, електронни спортове и др.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

Предимства на Фентъзи в Бетано:

  • Нисък вход за участие;
  • Възможност за големи награди;
  • Състезаваш се с други потребители на букмейкъра;
  • Правиш собствен фентъзи отбор;
  • Доверяваш се на реални играчи от света на футбола, баскетбола, тениса;
  • Следиш представянето им в реално време и може да си сред печелившите.

Възможност за големи награди в играта Фентъзи

От един турнир с вход 3,90 лв, вие участвате в битка за огромен награден фонд. На много футболни фентъзи мачове той достига до над 3000 лева. Всичко зависи колко други играчи ще се запишат за турнира. Има фентъзи състезания с около 150 и 300 места, както и такива с много повече – 1000, 1200 и т.н.

Как се играе Фентъзи Футбол в Бетано?

Бетано предлага много мачове в раздела Фентъзи и почти всички срещи от топ първенствата са налични за игра. Вие може да играете на единични събития и да се включите в турнири с по-дълга продължителност. Например днес има двубой между Наполи и Фиорентина от Купата на Италия и срещата е налична в играта. След като влезете във Фентъзи Футбол, ще трябва да изберете турнира от категориите и тогава ще намерите лигата за срещата.

НАПРАВИ СВОЯ ФЕНТЪЗИ ОТБОР ➡️

След като влезете в двубоя, ще имате опцията за избор на състав. Тук правилата са, че трябва да добавите само петима играчи в състава си – тези, които според вас ще се представят най-добре и ще донесат най-много точки. За точкуването има информация като цъкнете на бутона “Точкуване” над схемата с вашия отбор. Там може да видите колко точки ви носи вкаран гол на играч, асистенция, суха мрежа за защитници и вратар и т.н.

Как изглежда един готов Фентъзи отбор:

НАПРАВИ СВОЯ ФЕНТЪЗИ ОТБОР ➡️

Точкуване на играчите на Фентъзи Футбол

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button