Спорт

Бонус Стоичков за срещите от Шампионска лига в WINBET

WINBET продължава да радва своите клиенти с най-различни и интересни бонуси. Новият такъв е свързан с турнира Шампионска лига и е на името на може би най-добрият български футболист за всички времена – Христо Стоичков.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

?Всеки губещ залог на стойност 20 лв. или повече, поставен „На Живо“ на срещите от Шампионска Лига, може да Ви предостави бонус под формата на безплатен залог, избран от Христо Стоичков.

Това бонус предложение е валидно до 23.02.2023 г.

ВЗЕМИ БОНУСИТЕ ➡️

✅ Стойността на бонуса се определя от Организатора на случаен принцип, като всеки играч може да разбере стойността му след уреждане на залога и достъпване на страницата „Бонус Стоичков“.

Срок на промоцията
    • Начало: 14.02.2023
    • Край: 23.02.2023

⭐️Как да вземете допълнителни бонуси:

?ВАЖНО: За да участвате в промоцията, то трябва да имате акаунт. Ако все още нямате акаунт в WINBET, то при регистрация ще вземете множество бонуси на обща стойност над 1500 лвРегистрирай се сега през промолинка ТУК.

?ВАЖНО: По време на регистрация, в полето Партньорски код въведете кода PROFIT както е показано на снимката по-долу

Хазартните игри са за лица над 18 години и участието в тях не е само за забавление, крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button