Казино бонуси и промоцииСпорт

WINBET – Match Plus – Безплатна игра с прогнози

Футболният сезон в България започна с пълна газ, а с него пристигат и новите промоции от WINBET! Новата опция на компанията се казва Match Plus и ще ти даде шанс да трупаш награди.

Разбирачите от спорт, а и не само, могат да се включат в нея и да трупат точки за спечелване на награди.

Как става това? За целта е необходимо да отворят раздела Match plus на лоялната програма на WINBET, като там ще намерят подбрани от организатора топ спортни събития от избрани шамшионати и да правят прогнози за крайния им изход или точния резултат, при който те ще приключат.

Участието в Match Plus е напълно безплатно и не изисква поставянето на спортни залози със собствени средства, но пък може да донесе съвсем истински премии.

Общия награден фонд на играта е 5 000 лв., които ще бъдат раздадени под формата на безплатни залози за спорт и точки, валидни за изкачването на нивата в програматa Winbet plus.

Няма ограничения за броя срещи, за които клиентите да могат да съставят прогноза. За всяка прогноза те ще получат точки, валидни за разпределение на наградите в турнира. Познатият точен резултат от срещата носи 10 точки, познат краен изход от двубоя (победител или равенство) носи 5 точки, а чудесното в случая е, че дори напълно грешните прогнози дават по 1 точка.

Безплатният турнир с футболни прогнози Match Plus продължава до 3 август 2023 г. и е на разположение на всички регистрирани клиенти, в менюто на програмата за лоялност WINBET plus.

Удоволствието от играта и тръпката от спортните предизвикателства в Match plus, които предоставя WINBET на клиентите си, стават все по-силни, и какво по-хубаво от това, след като носят само награди.

WINBET Plus e програма за лоялност, достъпна за всички регистрирани потребители на сайта WINBET без да е необходима отделна регистрация. С програмата потребителите на сайта имат възможност да спечелят допълнителни кеш бонуси без депозит, безплатни завъртания за хитови слот-игри (free spins) и безплатни залози (free bets), също без изискване за депозит, както и предметни награди.

КАК ДА УЧАСТВАМ:

1️⃣ Регистрирай се в WINBET от ТУК
2️⃣ Направи успешен депозит.
3️⃣ Започни игра на турнира ✅

⭐️КАК ДА ВЗЕМЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ БОНУСИ:

🚨ВАЖНО: За да участвате в промоцията, то трябва да имате акаунт. Ако все още нямате акаунт в WINBET, то при регистрация ще вземете множество бонуси на обща стойност над 1 500 лв. Регистрирай се сега през промолинка ТУК.

🚨ВАЖНО: По време на регистрация, в полето Партньорски код въведете кода PROFIT както е показано на снимката по-долу

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button