Спорт

WINBET раздава безплатни залози до 2000 лв за Мондиала в Катар!

WINBET ще раздаде безплатни залози за Световното първенство и то до 2000 лв.

Може да грабнете мега бонусите с фиш за поне 25 лв. за краен победител на Мондиала.

Изборите са много големи, а фаворитите не са малко. Разбира се на първо четене са обичайните заподозрени – Бразилия, Аржентина, Франция, Германия, Португалия, Англия и Испания.

Има обаче и други отбори, които ще опитат да хвърлят голямата изненада, като например последния финалист на Мондиал 2018 – Хърватия.

Освен този бонус, в WINBET може да грабнете и бонус за Нов Клиент до 1500 лв. + много Безплатни залози.

⭐️Как да вземете допълнителни бонуси:

?ВАЖНО: За да участвате в промоцията, то трябва да имате акаунт. Ако все още нямате акаунт в WINBET, то при регистрация ще вземете множество бонуси на обща стойност над 1500 лв. Регистрирай се сега през промолинка ТУК.

?ВАЖНО: По време на регистрация, в полето Партньорски код въведете кода PROFIT както е показано на снимката по-долу

Срокът на промоцията е от 01.11.2022 година до 20.11.2022 година.

Как да вземете бонуса:

  1. Направи регистрация в Уинбет и депозирай в сметката си.
  2. Постави квалифициращ залог за поне 25 лева на пазара краен победител на Световното първенство по футбол в Катар, като за квалифициращ залог важи само първият поставен такъв до 20-ти ноевмри.
  3. Всеки клиент с квалифициращ залог може да получи от 5 лв. до 2 000 лв. безплатен залог, като процента и максималната стойност на безплатния залог се определят спрямо групата, в която попада той – подробности за процентът на безплатен залог са описани в сайта на Уинбет.

Правила и условия на бонуса

  • Безплатните залози ще бъдат добавени в клиентските профили до 24 часа след избиране на краен победител на Световното първенство по футбол в Катар.

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button