Казино бонуси и промоции

BONUS SHOT = 50 лв. със само Три разигравания

Готови ли сте за Бонус за Нов Клиент какъвто рядко се вижда? Ако да, то новото предложение на WINBET при регистрация е повече от впечатляващо.

BONUS SHOT е само за Нови Клиенти и ще е валиден само до края на април месец. Сега след регистрация с Промо Код BGBONUS новите клиенти на сайта ще вземат 50 лв. Бонус със само три разигравания.

След регистрация, в клиентския профил ще се визуализира бонус офертата BONUS SHOT, която може да бъде активирана само при направен депозит на стойност от 50 лв.

🔥 И БОНУСИТЕ НЕ СПИРАТ ДОТУК

Ако клиентът използва BONUS SHOT промоцията с първия депозит, то с втория му такъв в сайта на УИНБЕТ ще може да активира и Начален All Inclusive Бонус, който включва Три Начални Бонуса + Три Подаръка!

Максимална стойност на офертата BONUS SHOT – 50 лв., а условието за три разигравания важи за общата сума на депозита + бонуса. BONUS SHOT може да бъде използван на всички игри от EGT Digital като любимите на мнозина 20 Super Hot, 40 Burning Hot, Flaming Hot, Shining Crown, Versailles Gold, 5 Burning Clover, Rise of Ra и много други.

🎁 Как да активирам БОНУС НОВ КЛИЕНТ?

1️⃣ Регистрирай се в WINBET от ТУК
2️⃣ Направи успешен депозит от 50 лв.
3️⃣ Получаваш начален BONUS SHOT от 50 лв + при втори депозит бонуси до 1 500 лв.✅

⭐️КАК ДА ВЗЕМЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ БОНУСИ:

🚨ВАЖНО: За да участвате в промоцията, то трябва да имате акаунт. Ако все още нямате акаунт в WINBET, то при регистрация ще вземете множество бонуси на обща стойност над 1 500 лв. Регистрирай се сега през промолинка ТУК.

🚨ВАЖНО: По време на регистрация, в полето Промо код въведете кода BGBONUS както е показано на снимката по-долу

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button