Спорт

Betano Fantasy – уникална фентъзи игра с реални играчи за реални награди

Новият букмейкър у нас Betano предлага уникална Фентъзи игра, която има специален раздел и той е видим в горната част на страницата. Фентъзи лигите са налични единствено за регистрираните потребители. Когато влезете в сметката си и посетите специалния раздел Fantasy, ще може да избирате измежду спортни категории с много събития на най-различни спортове – футбол, баскетбол, тенис, електронни спортове и др.

Фентъзи в Бетано:

  • Нисък вход за участие;
  • Възможност за големи награди;
  • Състезаваш се с други потребители на букмейкъра;
  • Правиш собствен фентъзи отбор;
  • Доверяваш се на реални играчи от света на футбола, баскетбола, тениса;
  • Следиш представянето им в реално време и може да си сред печелившите.

Какво представляват Фентъзи турнирите?

Основната идея на фентъзи играта в Бетано е да си създадете отбор с реални играчи, като благодарение на тяхното представяне трупате точки в играта и най-добрите печелят големи награди. Сборът от точките ви ще ви класира на дадена позиция и ако сте доста напред то почти сигурно ще спечелите. Играта наподобява Fantasy Premier League и ако имате опит с нея, със сигурност ще ви е по-лесно да играете и определено ще се включите във Фентъзи на Бетано.

Какви са сумите за участие?

На пръв поглед, Betano предлага две възможности за участие – в едната лига на всяко събитие може да се включите с вход от 3.90 лева, а в другата таксата за участие е 29.25 лв. Вие трябва да имате депозирани реални пари в сметката, за да може да заплатите таксата и да бъдете включени. Заплащането става, след като изберете събитие, за което да участвате и направите вашия състав. Бетано предлага лесни методи на плащане, сред които банкови карти и Изипей.

Betano отвори регистрации от България и раздава щедри бонуси за спорт и казино

Новите клиенти на Бетано могат да се възползват от 100% бонус до 300 лв. за добре дошли за залози на спортни събития. Стартовата оферта е обвързана с някои основни правила, като трябва да депозирате поне 10 лева в сметката си и да превъртите бонуса на спортни събития х 5 пъти на минимален коефициент 1.50.

Възможност за големи награди в играта Фентъзи

От един турнир с вход 3,90 лв, вие участвате в битка за огромен награден фонд. На много футболни фентъзи мачове той достига до над 3000 лева. Всичко зависи колко други играчи ще се запишат за турнира. Има фентъзи състезания с около 150 и 300 места, както и такива с много повече – 1000, 1200 и т.н.

Как се играе Фентъзи Футбол в Бетано?

Бетано предлага много мачове в раздела Фентъзи и почти всички срещи от топ първенствата са налични за игра. Вие може да залагате на единични събития и да се включите в турнири с по-дълга продължителност. Например днес има двубой между Наполи и Фиорентина от Купата на Италия и срещата е налична в играта. След като влезете във Фентъзи Футбол, ще трябва да изберете турнира от категориите и тогава ще намерите лигата за срещата.

 

След като влезете в двубоя, ще имате опцията за избор на състав. Тук правилата са, че трябва да добавите само петима играчи в състава си – тези, които според вас ще се представят най-добре и ще донесат най-много точки. За точкуването има информация като цъкнете на бутона “Точкуване” над схемата с вашия отбор. Там може да видите колко точки ви носи вкаран гол на играч, асистенция, суха мрежа за защитници и вратар и т.н.

Точкуване на играчите на Фентъзи Футбол

Ето и как изглежда един готов Фентъзи отбор:

На снимката виждате някои от играчите, като в зелено са тези, които със сигурност ще участват в двубоя. Това е много добра информация от Бетано и тя ще ви помогне при избора на състав.

Можете да се включите във всеки фентъзи мач до неговото начало. Когато срещата започне, вече не може да правите фентъзи отбор, а само да следите състава си и как се разпределят точките.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button