Спорт

Това ли ще е новият голям спонсор на спорта България, който раздава 🎁

В България рядко влизат големи чуждестранни компании, които отделят средства за подпомагане на спорта. В момента едни от най-големите спонсори са бетинг компаниите, които отделят голям процент от рекламата си за подпомагане и реклама във футболни и спортни клубове.

👌 Сега изглежда, че броят на спонсорите в България ще се увеличи, тъй като още една подобна компания влиза на пазара. Става въпрос за Mrbit.bg, чийто сайт е един от водещите брандове в Румъния и Швеция за бетинг и слот игри.

🎁 Бърза справка показва, че компанията предлага за България начални оферти от 50 лв за Спорт и от до 1 000 лв + 600 Безплатни Завъртания за машинки и слот игри.

🎁 КЪМ САЙТА 🎁

🔥 В чужбина компанията подпомага редица футболни и спортни клубове, като това се очаква да се случи по всяка вероятност и в страната ни при следващото раздаване на рекламните договори през лятото.

Все пак напомняме, че във волейбола има и редица други компании, които подпомагат като една от най-големите вериги хипермаркети, автомобилни компании и прочие, но за съжаление тези бизнеси, някак не навлизат и не подпомагат футбола в страната.

В същото време във водещите градове се инвестира сериозно в строителство на модерни стадиони като в Пловдив вече има два модерни стадиона, а скоро се очаква и в София да се построят такива.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button