Спорт

НОВО: MrBit е в България с разнообразни 🎁 и игри

MrBit.bg казино е международен доставчик на услуги за забавление и развлечение, който до скоро не беше толкова познат на нашия пазар. Платформата обаче вече притежава български лиценз и може да се играе в нея.

🎁 Сайтът предлага Бонус Нов Клиент от до 1 000 лв + до 600 Безплатни Завъртания. Бонусите са разпределени при първите три депозита. Така при всеки депозит, се активира нов бонус.

🔥 Промо кода за регистрация в сайта е BGBONUS и се въвежда в полето Промо код, за което по време на регистрация ще бъдете попитани.

🎁 КЪМ САЙТА 🎁

Компанията оперира в България от края на 2023 година и с времето интегрира различни разплащателни методи, като най-познатите EasyPay, Cashterminal и всички банкови методи и карти.

Брандът MrBit България вече може да бъде видян на множество билбордове в България или по футболните електронни пана на стадионите в страната. Компанията е международна като е популярна в чужбина. Забележителните и черти са много, като най-ясно изявени са високо ниво на сигурност и голямо разнообразие.

Очаква се компанията да стане и официален спонсор на няколко футболни отбора през следващия сезон, когато ще започне новото предоговаряне при елитните футболните отбори в страната.

*дата на последна редакция: 14.02.2024

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button