Казино бонуси и промоции

🎾 Australian Open с WINBET: Бързи Надпревари и турнири за 25 000 лв. 🎾

Големият шлем в тениса започна, а с него започват и топ промоциите на WINBET!

Началото на Australian Open бележи старта и на Бързи Надпревари в Уинбет с общ награден фонд от 25 000 лв.

В периода 14.01.2024 г. – 28.01.2024 г., активните клиенти ще имат възможността да се включат в турнирите поставяйки залози На Живо.

Промоцията ще бъде активна всеки ден от 02:00 ч. до приключване на срещите според официалната програма на турнира или до вземането на всички награди.

За да участват в турнирите, клиентите трябва да поставят само единични залози НА ЖИВО за конкретен ден от турнира Australian Open от програмата на ATP и WTA.

*Смесени двойки, двойки мъже и двойки жени, няма да се зачитат в полза на промоцията.
Валидни за трупането на точки ще бъдат печеливши, губещи, както и кешаут залози, поставени на минимален коефициент 1.3 и минимална стойност 10 лв. (или еквивалентната в евро).

🎾Всеки клиент, поставящ квалифициращи залози на срещите от Australian Open (ATP & WTA) ще има възможност да трупа точки, спрямо условията, описани по-долу:

• Всеки печеливш залог ще носи 20 точки.
• Всеки губещ залог ще носи 10 точки.
• Всеки Кешаут залог ще носи 5 точки.
• Минимален брой точки, които всеки клиент трябва да достигне, за участие в промоцията – 75 точки.

🎾Първите 150 клиента с уредени залози в периода 14.01.2024 г. – 23.01.2024 г. (промоцията включва както печеливши и губещи, така и кешаут залози) ще спечелят наградата за съответната позиция, на която се намират.

🎾Първите 100 клиента с уредени залози в периода 24.01.2024 г. – 28.01.2024 г. (промоцията включва както печеливши и губещи, така и кешаут залози) ще спечелят наградата за съответната позиция, на която се намират.

Клиентите ще бъдат класирани по ред на достигане на съответната награда. Колкото по-бърз е клиента, толкова по-голяма награда ще спечели!

Всички награди ще бъдат предоставени на клиентите под формата на свободен баланс като няма изискване за направата на успешен депозит или разиграване.

✅ Ранно Изплащане

За да бъде още по-голямо удоволствието, WINBET предоставя на своите потребители и възможност за Ранно изплащане на залози от турнира Australian Open при 2 сета аванс!

За използването на тази функционалност условието е залогът да бъде поставен преди началото на срещата на пазар „Победител“.

Клиентските залози ще бъдат уредени до 10 минути, след като избраният тенисист поведе с 2 сета.

Кеш аут залози и такива в 0% марж не се зачитат за използването на тази функционалност.

За срещите от от турнира Australian Open клиентите също така могат да се възползват от още една промоция – Бонус колонка.

Ако клиент направи множествен залог (колонка) с минимум 3 селекции, то той ще получи бонус в зависимост от броя им! Сумата на допълнителната печалба се формира като процент върху цялата печалба.

Всеки печеливш множествен залог на футболни и тенис срещи с изключение на Азиатски хендикап, Азиатски гол линии и Равенство Няма Залог се зачитат в полза на бонуса “Бонус Колонка”.

За квалифициращи залози се зачитат поставените на от 3 до 30 селекции с минимален коефициент 1.30 и поставени „Премач“.

Сумата, добавена чрез функционалността „Бонус колонка“ се начислява процентно върху нетната печалба от съответния залог.

Максималната печалба от бонус “Бонус Колонка” при печеливши 30 селекции е в размер на 50 000 лв.

Как да се възползвам от БОНУС НОВ КЛИЕНТ?

1️⃣ Регистрирай се в WINBET от ТУК
2️⃣ Направи успешен депозит.
3️⃣ Получаваш до 1 500 лв бонус ✅

⭐️КАК ДА ВЗЕМЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ БОНУСИ:

🚨ВАЖНО: За да участвате в промоцията, то трябва да имате акаунт. Ако все още нямате акаунт в WINBET, то при регистрация ще вземете множество бонуси на обща стойност над 1 500 лв. Регистрирай се сега през промолинка ТУК.

🚨ВАЖНО: По време на регистрация, в полето Промо код въведете кода BGBONUS както е показано на снимката по-долу

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button