Спорт

ШЛ се завръща със страхотни дербита и уникална Фентъзи игра

Най-популярният и най-чаканият футболен турнир Шампионска лига се завърна! 

Футболните фенове в България сега ще имат и страхотният шанс да играят Фентъзи игра за мачовете в Шампионската лига. Играта вече стана хит в редица държави в Европа, като в нея си избираш играчи и сформираш отбор, а според представянето на всеки един футболист събираш точки, като уастниците събрали най-много точки за съответния мач или турнир, печелят големи награди. Играе се лесно и бързо дори от мобилен телефон, а повече за играта, можеш да разберете в следващите редове.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

През тази седмица Спортинг приема Манчестър Сити, РБ Залцбург се изправя срещу фаворита на експертите за спечелването на турнира Байерн Мюнхен, Челси изтегли лесен жребии в лицето на Лил, Виляреал пък ще може да се възползва от колебливия Ювентус, а Бенфика и Аякс ще гарантират футболно голово шоу.

Какво представляват Фентъзи турнирите?

Фентъзи играта се предлага от новият сайт за Спорт и Машинки в БългарияBetano. Както вече казахме, вие си създавате отбор с реални играчи и благодарение на тяхното представяне в мачовете, вие трупате точки, които ви класират за големи награди (включително за награди над 487 000 лв.) според зависи от турнира. 

 ?Специално за стъпването си на българския пазар, Бетано предлага специални промоции и бонуси за своите Нови Клиенти. Всеки клиент, който се регистрира сега ще вземе специален Начален бонус до 300 лв. + до безплатни 30 лева за спорт или Начален бонус за машинки до 1200 лв. + до 120 безплатни завъртания като комлимент от сайта.

ВЗЕМИ БОНУС ➡️

Различни Турнири с различни фондове във Фентъзи играта

От един турнир с вход 3,90 лв, вие участвате в битка за огромен награден фонд. На много футболни фентъзи мачове той достига до над 5800 лева, както е този за Шампионска лига. В момента има и друг активен турнир, който е до края на турнира с вход от 48.75лв, като там наградният фонд е 487 500 лв.

Играта наподобява Fantasy Premier League и ако имате опит с нея, то със сигурност няма да имате и грам затруднения и ще си заслужава да пробвате Фентъзи играта.

НАПРАВИ СВОЯ ФЕНТЪЗИ ОТБОР ➡️

Повече за играта може да прочетете в статията по-долу

https://tribunaburgas.bg/уникална-фентъзи-игра-с-големи-наград/

Обратно към Шампионска лига:

Гвоздеят в програмата ПСЖ, който се изправя срещу Реал Мадрид. При последната среща между ПСЖ и Реал в Париж испанският гранд загуби с 0:3. Естествено, голямата интрига е какво ще направи доскорошната суперзвезда на Барселона Лионел Меси срещу неотдавнашния си най-голям съперник.
Шампионът на Италия Интер посреща Ливърпул. Атлетико Мадрид пък ще домакинства на Манчестър Юнайтед с Кристиано Роналдо, които ще направят всичко по силите си, за да продължат напред.

В другите срещи Спортинг приема Манчестър Сити, РБ Залцбург се изправя срещу фаворита на експертите за спечелването на турнира Байерн Мюнхен, Челси изтегли лесен жребии в лицето на Лил, Виляреал пък ще може да се възползва от колебливия Ювентус, а Бенфика и Аякс ще гарантират футболно голово шоу.

За момента голмайстор на турнира е нападателят на Аякс Себастиен Халер с 10 попадения, следван от Робърт Левандовски с 9. Кристофер Нкунку и Мохамед Салах са на третата позиция с по 7 гола.

От четвъртък пък в Лига Европа ще започнат да мерят сили отборите класирали се за втория по сила турнир. Там ни чака дербито между два от фаворитите за спечелване Барселона срещу Наполи. Първата среща ще бъде в испанския град, като тя ще бъде на 17 февруари. Борусия Дортмунд пък ще домакинства на Рейнджърс, Порто ще се изправи срещу Лайпциг.

В Лига Европа на поста голмайстор имаме двама футболисти – играчът на Брага Галено и Карл Токо Екамби от Лион с по 6 гола.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button