Софийски футболЦСКА

ЦСКА е сред големите фаворити в Купата на България според Betano

Новият хазартен оператор у нас – Betano, предлага дългосрочни залози за български футбол, като един от тях е Победител в турнира за Купата на България. Австрийският букмейкър смята, че носителят на трофея ЦСКА е вторият голям фаворит в надпреварата този сезон. Букмейкърът предлага 4.50 коефициент за ЦСКА да триумфира с Купата, което е малко над ставката за Лудогорец – 2.00 коефициент.

Betano приема клиенти от България и раздава щедри бонуси

С по-малки шансове в турнира според коефициентите на Бетано е Левски – 7.00 коефициент, а ставката за Локо Пловдив е 8.00. Следват Берое и Славия според коефицинетите, като двата тима се изправят един срещу друг на 1/4-финалите. Големите аутсайдери в турнира са Монтана и Септември, за които се дава внушителния 150 коефициент да спечелят Купата на България.

На 1/4-финалите ЦСКА ще има трудна задача, тъй като се изправя срещу Локо Пловдив. Двубоят ще се играе на “Българска армия” и при успех за “червените” коефициентът им за триумф със сигурност ще стане по-нисък, така че сега е моментът за залог на 4.50 коефициент ЦСКА да спечели надпреварата.

Betano дава 1200 лв. бонус за казино игри за нов клиент

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button