Спорт

Футболна България има нов страхотен сайт за игра, раздава и големи награди на своите нови клиенти

Голям международен спонсор и сайт влезе в България тази седмица! Това е горещата новина, която обикаля по родните терени в последната седмица, за радост на мнозина футболни и не само запалянковци.

Компанията, която влезе на българския пазар ще стане и официален спонсор на тим от елита на футболното ни първенство, а именно тима на Локомотив (София).

Коя е компанията?

⭐️ Новият спонсор на Локомотив (София) е добре известна компания позната в Европа за футболни и слот игри, а именно – Betano.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

Сайтът е вече официално лицензиран за България, като според клиентите му със сигурност ще е един от най-добрите в страната ни. Компанията също инвестира в редица държави, като е главен спонсор на някои от футболните грандове по света като Спортинг Лисабон, Бенфика, Порто, Брага, Маритимо, румънските ФКСБ и Университатя Крайова, кипърските АПОЕЛ Никозия, Аполон Лимасол, Пафос, Олимпиакос Пирея и ПАОК Солун.

⭐️ По случай стъпването си на българския пазар, компанията предлага специални промоции и бонуси за своите нови клиенти. Всеки клиент, който се регистрира сега ще вземе специален Начален бонус до 300 лв. + до 30 лева безплатни за Спорт или Начален бонус до 1200 лв. за Машинки + до 120 безплатни завъртания като комлимент от сайта. Сайтът предлага десетки хиляди опции за игра, както и десетки игри за любителите на машинките, включително познатите за българия игри с плодчета, а също и световно известни игри като Монополи. Друго голямо предимство са бонусите, които сайтът раздава на своите клиенти всяка седмица.

ВЗЕМИ БОНУС ➡️

⭐️ За да създадете нов акаунт в сайта на Betano се изисква да попълните няколко полета, като целия процес отнема не повече от няколко минути.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button