Спорт

Футболна България има нов страхотен сайт за игра, раздава и големи награди на своите нови клиенти

Голям международен спонсор и сайт влезе в България тази седмица! Това е горещата новина, която обикаля по родните терени в последната седмица, за радост на мнозина футболни и не само запалянковци.

Компанията, която влезе на българския пазар ще стане и официален спонсор на тим от елита на футболното ни първенство, а именно тима на Локомотив (София).

Коя е компанията?

⭐️ Новият спонсор на Локомотив (София) е добре известна компания позната в Европа за футболни и слот игри, а именно – Betano.

Сайтът е вече официално лицензиран за България, като според клиентите му със сигурност ще е един от най-добрите в страната ни. Компанията също инвестира в редица държави, като е главен спонсор на някои от футболните грандове по света като Спортинг Лисабон, Бенфика, Порто, Брага, Маритимо, румънските ФКСБ и Университатя Крайова, кипърските АПОЕЛ Никозия, Аполон Лимасол, Пафос, Олимпиакос Пирея и ПАОК Солун.

⭐️ По случай стъпването си на българския пазар, компанията предлага специални промоции и бонуси за своите нови клиенти. Всеки клиент, който се регистрира сега ще вземе специален Начален бонус за Спорт или Начален бонус за Машинки като комлимент от сайта. Сайтът предлага десетки хиляди опции за игра, както и десетки игри за любителите на машинките, включително познатите за българия игри с плодчета, а също и световно известни игри като Монополи. Друго голямо предимство са бонусите, които сайтът раздава на своите клиенти всяка седмица.

⭐️ За да създадете нов акаунт в сайта на Betano се изисква да попълните няколко полета, като целия процес отнема не повече от няколко минути.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button