Казино бонуси и промоции

Турнир Шампионска Лига: 25 000 лв. в WINBET за игра на живо

Турнирът на богатите започна с първата серия от мачове, а заедно с тях WINBET стартира турнир със залози „на живо“ за мачовете от Шампионската лига за регистрираните потребители на сайта УИНБЕТ.

Общият награден фонд на турнира е 25 000 лв., като победителят в него ще грабне премия от 2000 лв. Турнирът ще продължи до 14 март.

В турнира могат да участват всички регистрирани клиенти на сайта на WINBET, които поставят залози „на живо“ на срещите от Шампионската лига до 13 март включително, като залозите могат да бъдат както единични, така и множествени или системи.

Няма изискване за минимална стойност на поставените залози. Залозите, поставени с бонус средства и на пазари с 0% марж не са валидни за участие в турнира.

За всеки успешен залог, участниците в турнира ще печелят точки, изчислени по формулата нетна печалба от залога, умножена по коефициента, на който е поставен той.

Турнирът ще бъде разделен на четири кръга, като след всеки кръг ще има отделни класирания на победителите в кръга, а в края на турнира ще има и генерално класиране на победителите с най-много получени точки от целия турнир. Участниците могат да следят за спечелените от тях точки и класирането си в отделните кръгове и в генералното класиране на сайта на WINBET.

Индивидуалните премии за победителите във всеки кръг могат да достигнат 750 лв. Победителят в генералното класиране на турнира ще прибере 2000 лв., а неговите подгласници на втори и трето място, съответно ще получат премии от по 1000 и 500 лв.

Пълна информация за правилата и условията на турнира на WINBET със срещите от Шампионската лига са на сайта на компанията.

Как да се възползвам от БОНУС НОВ КЛИЕНТ?

1️⃣ Регистрирай се в WINBET от ТУК
2️⃣ Направи успешен депозит.
3️⃣ Получаваш начални бонуси до 1 500 лв.✅

⭐️КАК ДА ВЗЕМЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ БОНУСИ:

🚨ВАЖНО: За да участвате в промоцията, то трябва да имате акаунт. Ако все още нямате акаунт в WINBET, то при регистрация ще вземете множество бонуси на обща стойност над 1 500 лв. Регистрирай се сега през промолинка ТУК.

🚨ВАЖНО: По време на регистрация, в полето Промо код въведете кода BGBONUS както е показано на снимката по-долу

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button