Спорт

Първа лига идва с турнир от 100 000 лв в WINBET

Един от най-реномираните букмейкъри в България – WINBET предлага уникални награди свързани с елитния ни шампионат “Първа лига”.

?Турнир Първа Лига с общ награден фонд 100 000 лв., отнасящ се за всички срещи от най-горната дивизия на България „Първа лига“.

За квалифициращи се считат залози, поставени „на живо“.
С всеки един залог уастниците получават определен брой точки, с които участват в класирането, което е разделено на 4 етапа.

✅ С всеки един залог* участникът получава определен брой точки, които ще бъдат закръглени до цяло число, според следната формула:

  • Брой точки = Нетната печалба * Коефициент
  • Нетна печалба = Общата печалба – Сумата на залога
  • Коефициент = Общата печалба / Сумата на залога

В периода от 10.02.2023 г. до 31.05.2023 г., всички активни клиенти на winbet.bg ще имат възможността да се включат в спортен турнир с общ награден фонд от 100 000 лв., докато се забавляват с всички срещи от най-горната дивизия на България „Първа лига“.

Срок на промоцията
  • Начало: 10.02.2023
  • Край: 31.05.2023

⭐️Как да вземете допълнителни бонуси:

?ВАЖНО: За да участвате в промоцията, то трябва да имате акаунт. Ако все още нямате акаунт в WINBET, то при регистрация ще вземете множество бонуси на обща стойност над 1500 лвРегистрирай се сега през промолинка ТУК.

?ВАЖНО: По време на регистрация, в полето Партньорски код въведете кода PROFIT както е показано на снимката по-долу

Хазартните игри са за лица над 18 години и участието в тях не е само за забавление, крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button