Спорт

Нов Турнир Шампионска Лига с общ награден фонд 100 000 лв

Един от най-добрите букмейкъри в България – WINBET предлага страхотни промоции със старта на елиминациите в европейските клубни турнири.

?В периода от 14.02.2023 г. до 11.06.2023 г., всички активни клиенти на winbet.bg ще имат възможността да се включат в спортен турнир с общ награден фонд от 100 000 лв., докато се забавляват с всички срещи от най-важния европейски клубен турнир „Шампионска лига“.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

Тук отново се включват залози, поставени „На живо“, като всеки от тях носи на участника определен брой точки, с които участва в класирането за наградите.

Формирането на броя точки отново се изчислява по следната форула:

  • Брой точки = Нетната печалба * Коефициент
  • Нетна печалба = Общата печалба – Сумата на залога
  • Коефициент = Общата печалба / Сумата на залога

ВЗЕМИ БОНУСИТЕ ➡️

✅ Отново етапите в класирането са 4, като всеки участник може да следи своята позиция във всеки от четирите кръга или генералното класиране в меню ПРОМОЦИИ в правилата на съответния турнир, като те ще се обновяват автоматично след уреждането на всеки залог.

⭐️Как да вземете допълнителни бонуси:

?ВАЖНО: За да участвате в промоцията, то трябва да имате акаунт. Ако все още нямате акаунт в WINBET, то при регистрация ще вземете множество бонуси на обща стойност над 1500 лвРегистрирай се сега през промолинка ТУК.

?ВАЖНО: По време на регистрация, в полето Партньорски код въведете кода PROFIT както е показано на снимката по-долу

Хазартните игри са за лица над 18 години и участието в тях не е само за забавление, крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button