Спорт

Нов силен спонсор влиза в българския футбол, ще раздава подаръци на своите нови клиенти

Много добра новина за българския спорт от днес! По всичко изглежда, че в родният ни футбол ще има още един нов голям спонсор. За подобна новина се говореше в последните седмици, но от днес тя наистина е факт.

За момента не е ясно кои ще бъдат първите футболни клубове, които ще получат спонсорство от мащабната компания. Едно е ясно, компанията се казва BetMarket и от днес официално пусна сайта си, в който могат да се регистрират нови клиенти.

⭐️ Сайтът официално има лиценз да оперира на територията на България, като ще предлага множество различни опции за игра на своите клиенти, включително много богата футболна и спортна секция, ТОП раздел с множество машинки + Големи Подаръци за Новите Клиенти.

Запознати до BM, твърдят, че сайта може да промени изцяло гейминг индустрията в страната ни, благодарение на уникалното изживяване, което ще предлага.

ВАЖНО: Бонус Кода, който се въвежда по време на регистрация е BGBONUS като сега по случай старта на компанията, ще има Бонус Игра от 50 000лв. за всички, който си направят ака унт.

Очаква се по подобие на други конкуренти в сектора, които влязоха тази година, BetMarket да стане едно от водещите лица на бранша в България, с което да спонсорира и редица футболни клубове във футболните лиги.

Такива примери вече имаме с отборите на Левски, ЦСКА-София, ЦСКА1948, Локомотив (Пловдив), Ботев (Пловдив), Ботев (Враца), Хебър (Пазарджик) и много други.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button