Казино бонуси и промоции

На Свети Валентин/ Трифон Зарезан WINBET раздава подаръци за всички активни клиенти 💝🍷

Какво е празник, ако WINBET не активира бонус кампания за своите клиенти?

Всички активни клиенти на сайта WINBET, направили поне един депозит в периода от 01.02. до 13.02.2024 г. до 23:59 ч. ще могат да направят избор между два символа с подарък изненада на 14.02 – Вино или Любов.

Няма ограничения за методите на депозиране, който потребителите са избрали.

Пълните правила и условия на подаръка от Уинбет, който всеки клиент ще получи след избор на един от двата празнични символа ще бъдат видими в секция „Моите оферти“ -> „Важат правила и условия“ на конкретната оферта.

*Клиентите, направили успешен депозит и съответно поставили залози с реални средства, ще имат също така възможност да завъртят колелото от WINBET Бонус Парк, да трупат точки за закупуване на допълнителни функционалности в WINBET Plus, а както и да получат шанс за избор на един от четири символа с персонални бонус предложения.

Как да се възползвам от БОНУС НОВ КЛИЕНТ?

1️⃣ Регистрирай се в WINBET от ТУК
2️⃣ Направи успешен депозит.
3️⃣ Получаваш начални бонуси до 1 500 лв.✅

⭐️КАК ДА ВЗЕМЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ БОНУСИ:

🚨ВАЖНО: За да участвате в промоцията, то трябва да имате акаунт. Ако все още нямате акаунт в WINBET, то при регистрация ще вземете множество бонуси на обща стойност над 1 500 лв. Регистрирай се сега през промолинка ТУК.

🚨ВАЖНО: По време на регистрация, в полето Промо код въведете кода BGBONUS както е показано на снимката по-долу

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button