Софийски футболСпорт

Левски или ЦСКА – специалисти определиха кой е с по-големи шансове за Купата!

Турнирът за Купата на България ще бъде много интригуващ този сезон, като до 1/4-финалите на надпреварата достигнаха грандовете ЦСКА, Левски, Лудогорец, както и един от най-успешните отбори в състезанието в последните години Локо Пловдив. В турнира са още отбори като Славия и Берое, но техните шансове за спечелване на Купата са малки.

Голямата международна компания – Betano, която влезе в България тази седмица, предлага уникални дългосрочни предложения за Купата на страната. Екип от специалисти е е посочил големите фаворити в турнира, сред които са ЦСКА и Левски. Феновете на двата тима със сигурност се питат кой е с по-големи шансове да спечели Купата, а отговорът към момента е “червените”. Ставката за ЦСКА за успех в турнира е по-ниска от този на Левски – 4.20 срещу 5.50 за “сините”. Фаворит номер 1 в турнира пък е Лудогорец с 2.25 коеф.

Betano отвори регистрации за българи, има много бонуси и изненади

Новите клиенти на Бетано могат да се възползват от начален бонус до 300 лв. за добре дошли за спортни събития. Стартовата оферта е обвързана с някои основни правила, като трябва да депозирате поне 10 лева в сметката си и да превъртите бонуса на спортни събития.

ЦСКА с малко по-голям шанс от Левски да достигне финала според Betano

Betano има и фаворит за достигане на финала в турнира в спора ЦСКА – Левски. Тук с малко по-ниска ставка са “червените” – 2.00 срещу 2.40 за “сините”. Както може да видите от снимката по-долу, Лудогорец е големият фаворит да играе финал с 1.45 коеф.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button