Спорт

“Застраховка Колонка” в WINBET

Букмейкърът WINBET продължава да раздава невероятни бонуси покрай началото на Световното първенство в Катар. Този път феновете на играта ще получат бонус, дори когато един от двубоите им е губещ.

Ако даден клиент направи множествен залог или т.н колонка, на секция футбол от минимум 3 мача и единият е губещ, то той ще получи бонус “Застраховка Колонка” под формата на безплатен залог.

Разбира се трябва да уточним, че този безплатен залог ще бъде на процентна база от стойността на самия залог направен от потребителя.

Ето пълното условие:

Ако късметът не е с Вас и само един мач Ви раздели от печалбата, WINBET ще ви награди с безплатен залог.

Ако клиент направи множествен залог (колонка) на Футбол от минимум 3 селекции и само една селекция е губеща, то той ще получи бонус „Застраховка Колонка“, под формата на безплатен залог на процентна база от стойността на залога.

Освен този бонус, в WINBET може да грабнете и бонус за Нов Клиент до 1500 лв. + много Безплатни залози.

Срок на промоцията:

15.11.2022 г.
31.12.2022 г.

⭐️Как да вземете допълнителни бонуси:

?ВАЖНО: За да участвате в промоцията, то трябва да имате акаунт. Ако все още нямате акаунт в WINBET, то при регистрация ще вземете множество бонуси на обща стойност над 1500 лв. Регистрирай се сега през промолинка ТУК.

?ВАЖНО: По време на регистрация, в полето Партньорски код въведете кода PROFIT както е показано на снимката по-долу

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button