BusinessСпорт

Нов голям бранд влиза в БГ спорта, раздава 🎁 на своите клиенти

Огромен чужденстранен споснор навлезе в българските среди и по конкретно в българския футбол. Очакванията са той да изведе спорта ни към нови върхове, каквато е тенденцията в световен мащаб, когато големи рекламодатели навлизат в спорта.

Става въпрос за компанията MrBit.bg, която от години оперира в редица държави като Румъния, Швеция и други. Освен парите, които се очаква новия спонсор да влее в спорта ни, се очаква да има много изненади и за новите клиенти на сайта.

🎁Проверка в сайта на компанията показва, че за Нов Клиент са налични оферти от до 1 000 лв + до 600 Безплатни Завъртания за машинки или до 50 лв за Спорт.

🎁 КЪМ САЙТА 🎁

През последните години множество компании преминаха през българския футбол, като се изляха голямо количество средства към отборите. Тенденцията в световен мащаб е точно такава, като генералния спонсор на Шампионската Лига, Световните първенства и другите големи турнири са точно такъв тип компании.

А на нас, всички футболни фенове в България ни остава само да чакаме и да се надяваме, че скоро нашият любим спорт ще се завърне там, където му е мястото.

*Статията е актуализирана последно на 11 февруари, 2024 година.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button