Спорт

PALMS BET и LALIGA със специално събитие за Ел Класико

Един от най-зрелищните мачове в световния футбол и може би най-гледаният такъв Ел Класико отново ще плени зрителите пред телевизионните екрани и на стадиона.

Специално за голямото дерби между Реал Мадрид и Барселона, което е на 16 октомври, Palms Bet и La Liga организират специално събитие. Негов домакин ще бъде спортен бар „Академията“ в „Кино Арена Запад“.

За всички, които присъстват ще има невероятна футболна атмосфера, атрактивни фенове, испанска бира и множество изненади и награди.

Заедно със живото предаване от „Сантяго Бернабеу“, за феновете и на двата отбора е предвидена богата програма с голям брой награди, осигурени от Palms Bet и LaLiga. Най-голямата изненада пък е предвидена да се случи малко преди мача.

Тогава на живо, чрез видео връзка, ще се включи една от легендите на испанския футбол и настоящ посланик на испанския шампионат, чието име за момента се пази в тайна.

TribunaBurgas.bg припомня на читателите си, че в началото на август Palms Bet стана първата компания в Европа, която подписва партньорски договор с LaLiga.

За да обяви официално началото на сътрудничеството между двете страни, в България пристигна бившият футболист на Барселона, Атлетико (Мадрид) и испанския национален отбор Луис Гарсия.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button