Казино бонуси и промоции

Ново ранно изплащане в WINBET с над 2.5 гола в мача

WINBET пусна нова опция за всички свои клиенти! Този път сайтът обновява и вкарава за първи път опция с ранно изплащане за брой голове над 2.5 в мача.

Така любителите на спортните залози вече няма да има нужда да чакат края на срещата, за да разберат резултата от нея.

Опцията е валидна само, за игра на пазари Над 2.5 гола в двубоя. При поставяне на залога преди началото на срещата, в случай че по време на двубоя бъдат отбелязани минимум 2 гола до 32:59 минута, то клиентът ще получи ранно изплащане.

🎮Как работи промоцията: Двубоя Челси – Ливърпул завършва при резултат 2:0, като има паднали попадения в 10-ата и 22-ата минута. Залогът ти над 2.5 гола ще бъде отбелязан като печеливш, независимо, че няма трети гол в срещата.

Промоцията важи за поставени залози на следните футболни лиги:

∙ България – Първа Лига
∙ Шампионска Лига
∙ Лига Европа
∙ Лига на Конференциите
∙ Англия – Висша Лига
∙ Германия – Бундеслига
∙ Испания – Ла Лига
∙ Италия – Серия А
∙ Франция – Лига 1

(Промоцията не важи за залози, поставени „на живо“, с пазари 0% марж, с бонус залог, както и предварително затворени или отменени залози)

WINBET Plus e програма за лоялност, достъпна за всички регистрирани потребители на сайта WINBET без да е необходима отделна регистрация. С програмата потребителите на сайта имат възможност да спечелят допълнителни кеш бонуси без депозит, безплатни завъртания за хитови слот-игри (free spins) и безплатни залози (free bets), също без изискване за депозит, както и предметни награди.

КАК ДА УЧАСТВАМ:

1️⃣ Регистрирай се в WINBET от ТУК
2️⃣ Направи успешен депозит.
3️⃣ Започни игра на турнира ✅

⭐️КАК ДА ВЗЕМЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ БОНУСИ:

🚨ВАЖНО: За да участвате в промоцията, то трябва да имате акаунт. Ако все още нямате акаунт в WINBET, то при регистрация ще вземете множество бонуси на обща стойност над 1 500 лв. Регистрирай се сега през промолинка ТУК.

🚨ВАЖНО: По време на регистрация, в полето Партньорски код въведете кода PROFIT както е показано на снимката по-долу

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button